Webshop

Vermeld door Chris Dusauchoit op radio 2!

Volgens Het Nieuwsblad:

Nog al te vaak kopen mensen een huisdier zonder zich voldoende te informeren. Met haar boek ‘Choose your pet like a vet!’ wil Nele De Schryver toekomstige hondenliefhebbers zoveel mogelijk preventief advies geven. Wat dierenarts Nele onthult zijn duidelijke en belangrijke zaken waarvan 92% van de hondeneigenaars onvoldoende weten.

In Choose your pet like a vet! ontdek je onder meer de logische redenering van een dierenarts bij het kiezen van een hond, op een begrijpbare manier, waarom een hond kopen in een winkel om problemen vragen is, de ultieme anti-broodfok checklist en de gemakkelijkste manier om uit een nest de puppy met het juiste karakter te kiezen. Er wordt ook aandacht besteed aan meer dan 50 rassen waarbij specifieke, vaak voorkomende aandoeningen kunnen vermeden worden.

Nele de Schryver is dierenarts kleine huisdieren met een eigen praktijk in Aalst. Veel van haar tijd besteedt ze aan het informeren van dierenliefhebbers. Ze geeft je de essentiële kennis die nodig is voor de verzorging van jouw huisdier.
Ze schreef dit boek om op een ultieme manier preventief advies de wereld in te kunnen sturen. Zodanig preventief dat er al problemen vermeden worden nog voordat de hond wordt aangekocht. Of nog beter, nog voordat de hond gekweekt wordt.
Hierdoor kan dierenleed, dat stomweg voorkomen kan worden, enorm verminderen. Het boek is momenteel verkrijgbaar via Bol.com, Standaard Boekhandel en kan besteld worden via de reguliere boekhandel.

Vanaf nu beschikbaar! Klik op de afbeelding van het boek om hem online te kopen de per post te laten komen. Indien je er zelf om kan komen in de praktijk dan betaal je best in de praktijk zelf zodat je geen verzendingskosten hoeft te betalen.

Het boek “Choose your pet like a vet!” honden.

Recensies van lezers:

“Lieve Nele, jouw boek is een aanrader voor zowel iemand die zich een hond ( hetzij groot of klein) wil aanschaffen , als voor diegenen die die al een hond hebben.  Het is zeer leerzaam en vooral zeer duidelijk verstaanbaar geschreven. Ik wil hierbij nog benadrukken dat jij de dieren behandelt met zorg en respect en vooral met heel veel liefde. Mijn hondje is steeds blij als we bij jou komen en jij haar in je armen neemt. Nogmaals jouw boek opent de ogen van hoe een hond eigenlijk in elkaar zit en wat zijn behoeftes zijn. Ik verheug er mij op moest je een vervolgboek schrijven.

Dank je wel lieve dokter Nele.”

?

 

Nic Vanhorenbeeck 

Een must voor elke hondenliefhebber

  • Rijk geïllustreerd
  • Praktisch
  • Heldere uitleg

Een prachtig boek dat zowel de leek als de ervaren hondenliefhebber kan helpen met het zoeken naar de juiste pup voor jouw familie zodat er achteraf zo min mogelijk ontgoocheling is, zowel bij de hondenliefhebber als de hond zelf.
De medische informatie wordt ook helder en begrijpelijk uitgelegd.
Een aanrader!

Sofie

 Leerrijk boek

  • Rijk geïllustreerd
  • Praktisch
  • Heldere uitleg

Een boek dat elke (toekomstige) hondeneigenaar moet gelezen hebben. De meest voorkomende hondenrassen worden er kort in vernoemd. Met daarbij de medische ’gebreken’ waarmee dit ras te maken kan krijgen. Dit wordt subtiel vernoemd zonder een afbreuk te doen aan het ras.

Met dit boek weet je waarop je moet letten wanneer je een fokker kiest. Het is geschreven met het oog op broodfok tegen te gaan.
Heel verrijkend geschreven, vanuit het standpunt van de dierenarts. Toch is de uitleg verstaanbaar en er staan ook mooie foto’s in.
Dit boek hoort op elke boekenplank te staan!