Recensies

Facebook logo link

Uit ervaringen leren we allemaal bij.  Aarzel dan ook niet om jouw review te plaatsen op onze Facebook of Google pagina. Wij vinden elke reactie fijn.  Zo kunnen mensen, die de praktijk nog niet kennen, beter inschatten of ze zich met hun dier goed zouden voelen bij ons. Indien je echter met een probleem zit vóór of na een bezoek aan onze praktijk, neem dan zeker gerust snel telefonisch contact op. Een persoonlijk gesprek levert vaak het beste resultaat op. Dat stelt ons in staat kort op de bal te spelen en voor jouw probleem de gepaste oplossing te vinden.

samenvatting

Patricia Scharff:

 “Super poesvriendelijke dierenarts die goed uitleg geeft over wat gebeuren moet en vr de beste optie gaat (na dialoog). Maakt meer dan genoeg tijd vrij en komt aan huis wat vr mijn ‘lieve schijtertjes’ essentieel is!”

 Maggie Mantei:

 “We voelden ons onmiddellijk op ons gemak bij Nele, want zo een eerste bezoek aan een dierenarts is best spannend. Ons Cloé was vooral nieuwsgierig en na wat gesnuffel kreeg Nele een likje maw goedgekeurd.

Nele is een lieve dame voor dier & mens en bekwaam in haar vak.”

 Marisa Provost:

 “Alles begon met een uitgebreid uitwendig onderzoek. Nele ontdekte bij mijn diertje Nina 🐕 een tumor die door anderen blijkbaar gemist was … Ik was volledig ondersteboven van het nieuws maar algauw stelde Nele mij gerust, het hoefde niet perse slecht nieuws te zijn  want zoals zij het aanvoelde was de kans groot dat het eerder om een vetophoping ging dan om een af ander kwaadaardig beest …

Na een afspraak vastgelegd te hebben voor de verwijdering ging ik met een redelijk gerust gevoel naar huis. De dag van de operatie ging heel  wat anders dan ik verwacht had. In tegenstelling tot bij andere dierenartsen, waar je je dier gewoon moet achterlaten, kon ik van Nele Nina op de schoot nemen tot de eerste verdoving zijn werk gedaan had, dit is heel belangrijk om het dier gerust te stellen en het gaf mij het  gevoel dat ik Nina echt kon steunen. Een goede twee uur later kon ik Nina al terug afhalen en mee naar huis nemen zodat ze in haar thuisomgeving rustig kon bijkomen, wat dan ook weer een beter gevoel is voor het dier. Nele vertelde mij dat ondanks de complicaties, er zat  namelijk nog een tweede tumor onder de eerste, de operatie goed verlopen was en dat ik mij geen zorgen hoefde te maken want dat de tumor goedaardig was, hij bestond voornamelijk uit een hele hoop, lees bijna 1 kilo, vet. Na twee dagen afzien en een controle bezoek aan  Nele na een week, huppelt Nina rond alsof er nooit iets aan de hand geweest is. Ze kan zowaar, als ze wil natuurlijk 😏 terug zelf in de zetel springen. Na dit avontuur kan ik met mijn hand op het hart zeggen dat Nele een dierenarts is met een echt hart voor dieren en voor hen  alleen maar het beste wil. Zoek niet verder, bij Nele krijgt je dier de zorg en aandacht die het nodig heeft.”

Kimberly Fallier:

  “Zeer lieve dokter zowel naar het baasje als naar het diertje toe. Geeft veel info en kan altijd bij haar terecht met vragen. Wij zijn er zeer tevreden over!! Heeft ook een handige app voor op gsm of tablet die je aan bepaalde zaken herinnerd.. bv een       afspraak of een medicatie die gegeven moet worden. dikke pluim voor deze vrouw!”

 Izolda Baguirova:

 “De beste dierenarts ooit dat mijn hondje gehad heeft! Groot hart voor dieren, en zeer aangenaam persoon! Dank u dokter!”

Kevin Verleysen:

  “Weet wat best is voor je beestje. Vriendelijk en professioneel!”

Tinka Anthoons: 

 “Goede bekwame dierenarts. Weet waar ze mee bezig is en geeft zeer duidelijk uitleg.”

  Tom Van de Maele:

  “De beste voor uw lieveling! Steeds een persoonlijke en huiselijke sfeer waardoor jouw lieveling maar al te graag langsgaat!”

  Anke De Schrijver:

 “Nele, we hebben elkaar de voorbije maanden heel intensief gezien. Floor en ik kunnen je niet genoeg bedanken voor je uitstekende zorgen. Je bent   niet enkel super met haar, maar   ook met mij als baasje. Je geeft veel uitleg en je luistert naar mijn       zorgen en vragen. Je neemt je tijd voor ons en je doet   er alles aan om zowel Floor als mij op ons gemak te doen   voelen. Geen gemakkelijke opdracht gezien de omstandigheden. Dus merci. Meer dan merci.   Je bent een topper. #bestedierenarts ?”

 Sofie Van Assche: 

 “Met de poes op controle geweest en laten chippen. Zeer duidelijke uitleg, Nele neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Kan zelf   ook bloedonderzoeken uitvoeren (lees VacciCheck   en test voor opsporen kattenaides en kattenleucose, de rest wordt     naar het labo opgestuurd)   waardoor je snel weet waar je aan toe bent. Efficiënt in het afhandelen van prikjes, onze   poes was alvast fan!”

Karine Leus:

  “Dr Nele, jong maar bekwaam, weet waarmee ze bezig is en wat ze doet en heel belangrijk, heeft een groot ♥ voor dieren ♥”

Alain Van Hoeck:

  “toffe zaak, toffe mensen, open en heel vriendelijk. Vandaag is mijn hond bevallen met keizersnede, 3 pups. Nogmaals bedankt vanaf nu kom ik met   alles bij u van in het begin. Je   ziet me zeker weer.”

Gwen Mischin:

 “Uitstekende arts. Altijd vriendelijk ontvangen. Bij vragen of problemen is er steeds een duidelijke en deskundige uitleg met nodige verzorging, raad en/of opvolging. Het systeem  van op afspraak te komen is ideaal om het lange wachten en de extra stress, in een overvolle wachtzaal, weg te nemen bij het  huisdier om zo uw huisdier rustig te kunnen begeleiden naar de consultatie.”